Dureri constante de burtica 7 ani

Pagina de start Forumuri Mamici Dureri constante de burtica 7 ani

Etichetat: 

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Autor
    Iulia B
    Participant

Buna seara, fata mea de 7 ani de plange in mod frecvent de vreo 2 luni, aproape in fiecare seara de dureri de burta. Localizarea durerii ar fi in jurul ombilicului. In aceasta seara a mancat in jur de ora 9, 2 clatite cu ciocolata si acum la ora 11 a inceput sa planga de acelasi dureri. Intai a vomat, ulterior a facut diaree. Dar tot acuza acele dureri…Plange si vrea sa mergem la urgenta. (Am fost acum 2 saptamani din nou cu aceeasi problema, unde I s-a administrat prin branula sa nu mai vomite). Nu inteleg de unde aceste dureri constante aproape in fiecare seara si dimineata. I-am recoltat probably de scaun, luni mergem dupa rezultat. Aveti idee cu ce be confruntam? Ce analize AR trebui sa fac si daca ajuta In ecograf?
    Multumesc anticipat.

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Draga mamica, in primul rand asteptati rezultatul analizei de la proba de scaun. In functie de acestea se vor recomanda si alte investigatii.
    De obicei durerile in jurul ombilicului sunt date de parazitoze intestinale, daca aceasta este cauza se va vedea in rezultatul de luni.
    In functie de acest rezultat se va recomanda sau nu o ecografie abdominala sau alte investigatii.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE