Copilul meu este constipat
Pagina de start › Forumuri › Mamici › Copilul meu este constipat
Etichetat: bebelus constipat, constipatie bebelusi, constipatie copii
- Acest subiect are 5 răspunsuri, 3 opinii și a fost actualizat ultima dată acum 7 ani, 2 luni de Pediatrul Verzuliu.
-
AutorMesaje
-
1 februarie 2017 la 10:31 AM #1549AlexandraParticipant
o intrebare referitoare la baietelul meu in varsta de 1 an si doua luni.Este constipat , are aceasta problema inca de la inceput , a mancat si nananca in prezent lapte praf.L.am schimbat la sfatul medicului nostru dar nici o schimbare.Am crezut ca o data cu inceperea diversificarii se mai regleaza insa nimic.Avem masa de fructe si legume , supite , incerc sa ii dau si apa plata pt ca nu prea bea.Cand il vad ca vrea sa iasa la scaun il pun pe olita si mititelul se schinuie si plange foarte tare pana reuseste sa faca.Ma si uimesc ce poate sa iasa din fundisorul lui micut.Daca puteti sa ma ajutati cu un sfat va rog.
1 februarie 2017 la 7:34 PM #1560Pediatrul VerzuliuParticipantDraga mamica, de cat timp are bebe probleme cu constipatia? Care este frecventa scaunelor? A fost de la nastere pe lapte praf sau a fost si alaptat la san?
2 februarie 2017 la 7:14 PM #1572Eftene NicoletaParticipantA fost de la nastere pe lapte praf si inca de atunci iese o data la 3-4zile si atunci cu greu.Plange si se chinuie foarte tare pana reuseste sa faca.Nu stiu ce as putea sa îi dau sa se mai regleze.Am incercat sa îi elimin legumele fructele ce constipa însa nimic nu are efect!Multumesc frumos pentru raspuns!
3 februarie 2017 la 7:39 AM #1594Pediatrul VerzuliuParticipantDoar o data l-ati schimbat? Trebuia sa se incerce mai multe formule de lapte praf, aceasta poate fi singura cauza tinand cont ca are probleme de la nastere. O formula pe baza de soia s-a incercat? Sau o alta formula special conceputa pentru bebelusi cu tranzit incetinit.
Pastrati legumele ca: prunele, mere, pere, piersici, caise deoarece acestea sunt eficiente in combaterea constipatiei. Le puteti folosi ca piure sau suc.3 februarie 2017 la 3:56 PM #1599Eftene NicoletaParticipantMultumesc frumos pentru sfaturi.In fiecare zi ii dau fructele mentionate de dumneavoastra.Sper sa se remedieze.O sa incerc si o formula de lapte pe baza de soia.Multumim frumos!
3 februarie 2017 la 4:06 PM #1600Pediatrul VerzuliuParticipantCu multa placere!
-
AutorMesaje
- Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.