Bubite in jurul guritei la bebe de 10 luni

Pagina de start Forumuri Mamici Bubite in jurul guritei la bebe de 10 luni

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Autor

Bună ziua, am o fetiță de 10 luni, născută la termen, cu greutatea de 2.8kg, și 49 cm. Acum are 7.940 kg, și 72 cm.
    De cateva săptămâni are pe un obrajor bubite mici și puțin aspre, și mai face din când în când bubite mici și roșii în jurul guritei. O bănuiesc ca ar avea alergie la proteina laptelui de vaca, o alaptez, eu nu prea consum lactate, și ei am încercat de careva ori sa îi dau iaurt, nu a făcut atunci nimic, și am mai observat și puțin mucus în pampers, foarte puțin. Cum se manifestă în alergie. ???
    Mulțumesc frumos.

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Buna seara! Poate fi vorba de o alergie sau de o iritatie. Incercati sa va dati seama cand apar acele bubite. Poate o spalati cu un anumit sapun care este iritant sau o stergeti cu servetele umede iritante pt ea. Urmariti daca ii dati sa manance in acea zi, altceva decat ii dati in mod obisnuit.
    Daca o alaptati de ce ii mai dati lapte de vaca? Renuntati la el. Acesta este recomandat la copilasi peste varsta de 1 anisor, considerandu-se ca atunci este pregatit sistemul digestiv al lui bebe pentru laptele de vaca.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE