Bebita 8 luni si jumatate nu mananca mancare gatita.

Pagina de start Forumuri Mamici Bebita 8 luni si jumatate nu mananca mancare gatita.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Autor
    Alex97
    Participant

Buna ziua! Fetita mea are 8 luni si jumatate, are 9300 g, nascuta cu 3850 g. Am inceput diversificarea la 6 luni..pana in prezent am incercat mai multe feluri de mancare bineinteles pt bebe legume fierte si apoi pasate apoi carnita. Dar nu ii place nimic din toate astea. Mananca lapte formula .am alaptat o doar doua luni in timp ce iam dat si formula. Nu stiu daca este motiv de ingrijorare..dar este totusi marisoara si as vrea sa o vad ca mananca si papica gatita. si nu are nici un dintisor. Daca mi ati putea spune daca am vreun motiv sa ma ingrijorez sau un sfat ..ce sa ii dau sa manance cum sa incep. Va multumesc

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Buna seara, trebuie sa incercati alimente pe rand pana o sa gasiti unul care ii place si care il accepta si usor incepeti sa il amestecati cu alt aliment.
    Puteti incepe cu piure de legume sau fructe, facandu-l mai zemos, nu solid, bebe fiind invatat cu laptele care este lichid. Sau puteti incerca cu lactate, cu iaurt, branzica proaspata, sau sa ii puneti gris in lapte. Cu rabdare o sa reusiti.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE