Babe refuză lapticul

Pagina de start Forumuri Mamici Babe refuză lapticul

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
  • Autor

Buna ziua! Am o problema cu o fetiță de 4 luni. Pana acum o saptamana ă păpat doar san. După vaccinul de la 2 luni a început să refuze lapticul , în 24 de ore manca 400-500 ml iar acum la 4 luni mai mult 500-600 ml nu vrea. Si aceasta cantitate mai nult prin somn o papa, cand este treaza scoate tetina.Din cauza ca nu am mai avut suficient laptic de o săptămână am trecut pe lp topfer . Am fost la medicul de familie si mia prescris vitamina c cate 4 picături pe zi . In ultima luna ă luat doar 200 g . Sa nascut cu 2600 și 44 cm iar acum are 5200 și 60 cm. I-am făcut și analizele de scaun si urina si toate au iesit bine .Stiu ca diversificarea incepe la 6 luni dar văzând că refuză lapticul am început de câteva zile sa ii dau piure de morcov si pătrunjel. Piureul nu il refuza dar in schimb dacă papă piure nu mai vrea deloc completarea de lapte. Alte probleme nu sunt, este veselă, vioaie, nu plânge. Medicul de familie nu imi spune mai nimic desi am fost deja de 3 ori la control. Oare sa fie ceva problema sa merg la alt medic sau este normal . Va multumesc !

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Buna ziua. Raprtat la varsta si greutatea de la nastere, greutatea actuala este in regula. Daca ati inceput deja diversificarea continuati cu ea. Laptele incercati sa il dati la alta masa, nu la aceasi la care ii dati piureul. Ati incercat si asa si tot il refuza?
    Parerea mea este sa nu ii mai administrati vitamina C. Nu are sens.
    Nu este nimic grav. Multi dintre bebelusi au perioade cand nu le mai place lapticul si il refuza.

Facebook Profile photoDany Si Anca Grad
    Participant

Multumesc frumos!

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE