Mândria femeilor – un decolteu frumos

Pentru că fiecare dintre noi, cel puţin o dată în viaţă s-a plâns de felul în care ne arată decolteul, fiind în firea noastră să găsim sau să căutăm motive de insatisfacţie, trebuie să conştientizăm că sânii reprezintă cea mai sensibilă zonă din corpul unei femei.

Nu există lucru mai frumos pe lume decât să fii femeie, şi trebuie să fim mândre pentru că ne-am născut astfel – bijuterii, rochii, pantofi cu toc, parfumuri, lenjerie intimă, bucle, prăjituri cu ciocolată şi lista poate continua…toate acestea ne aparţin şi putem gusta fiecare clipă de fericire. Inclusiv miracolul de a da naştere unei vieţi noi ne aparţine tot nouă!

Indiferent dacă suntem triste, timide, schimbătoare, melancolice, cicălitoare, supraponderale, fără noi nu se poate. Bucuraţi-vă în fiecare zi de nenumăratele posibilităţi pe care vi le oferă statutul de femeie şi nu aşteptaţi să fiţi neputincioase să fiţi cucerite. Se spune că valoarea unui bărbat este dată de femeia ce îl însoţeşte.

Citeste si:  Cand trebuie sa faci testul de sarcina

Revenind la decolteul nostru, este bine să ştiţi că în cazul în care nu sunteţi posesoarea unui bust generos, şi sânii mici pot fi ajutaţi cu ajutorul câtorva trucuri de care e recomandat să ţineşi cont. Un aliment ce a fost declarat alimentul capabil să influenţeze dezvoltarea sânilor este soia. Soia este bogată în hormoni de origine vegetală care au în organism o acţiune similară etrogenilor umani. Efectul acestor compuşi durează 6-8 ore, de aceea e bine să consumaţi în fiecare zi. Folosirea pilulelor contraceptive, poate duce la dezvoltarea suplimentară a glandei mamare, însă fiţi atente însă ca această creştere să nu fie făcută pe baza unor kilograme în plus. Exerciţiile fizice pentru muşchii pectorali nu fac miracole, concentraţi-vă mai degrabă pe exerciţiile de postură. O ţinută corectă, cu spatele drept, umerii traşi înapoi şi pieptul scos înainte, pune automat în evidenţă sânii, oricât de mici ar fi. De altfel, mai există câteva trucuri de care poate aţi mai auzit la o discuţie cu prietenele, este vorba despre sutienele cu bureţi, bluze cu volane, duşurile alternative cu apă rece în zona pieptului, şi aşa mai departe. Oricare ar fi alegerea dumneavoastră, este bine să ştiţi că nu volumul contează, ci modul de prezentare.

Citeste si:  6 alimente sanatoase care devin nesanatoase atunci cand le consumi in exces

Alimentele principale care nu trebuie să lipsească din alimentaţia unei femei, sunt laptele si produsele lactate degresate, sardinele, soia şi derivatele ei, roşiile ce protejează pielea de îmbătrânire şi ciocolata, ce are efect antioxidant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau