Cum poți scăpa de acnee prin 7 pași simpli

Oricine are probleme cu acneea sau cu coşurile probabil că alege să cumpere cele mai bune produse pentru piele. Un lucru important bine de ştiut, este că nimeni nu ar trebui să uite că întreg corpul este conectat cu tenul. Prin curăţarea corpului de impurităţi, vei aduce pe linia de plutire toate organele. Din moment ce pielea este cea mai importantă componentă a corpului tău, aceasta te ajută prin eliminarea substanţelor dăunătoare din corp, aşa cum poate ea.

7 paşi pentru a scăpa de acnee.

Iată câteva metode prin care poţi să scapi de acnee sau coşuri.

Pasul 1 – Scade aportul de toxine

Limitează cantitatea zilnică de toxine cu care ai zilnic de a face. Toxinele pot avea forme diferite şi se găsesc de exemplu în ţigări, alcool sau băuturile acidulate. În orice caz, sunt şi unele pe care nu le poţi observa, cum ar fi erbicidele şi insecticidele, pe care le consumi prin fructe şi legume, sau prin hormonii şi antibioticele injectate în carnea de pui. Toate aceste materii ajung în corpul tău, prin consumul de carne de la animale crescute necorespunzător. De-a lungul timpului în corpul tău se acumulează şi o serie de metale, care într-un final duc la acnee sau coşuri. Pot de asemenea să ducă şi la alte boli mai grave de piele.

Citeste si:  Care este vârsta reală a tenului tău?

Pasul 2 – Începi cu schimbarea interioară

Acneea e pe dinafară, însă această problemă cu acneea nu începe din senin. Ea s-a dezvoltat de-a lungul anilor. Începând schimbarea din interior, vei observa schimbări majore la aspectul pielii.

Pasul 3 – O dietă corespunzătoare

Bea suficientă apă. Deshidratarea îţi poate agrava problemele cu pielea. Evită băuturile, alcoolul şi ţigările dăunează ficatului, fapt ce duce la probleme cu pielea.
Filtrează apa de la duş, astfel încât cantitatea de clor care ajunge şi rămâne pe piele, să fie cât mai scăzută.
Mănâncă suficiente fructe şi legume, deoarece acestea ajută la detoxifiere şi curăţă ficatul.

Pasul 4 – Alege tratamentele naturale pentru acnee

Prin alegerea unor tratamente naturale pentru acnee nu doar că vei face corpului o favoare, însă îţi vei proteja şi pielea de bombardarea cu alte diverse chimicale create în laborator. Tratamentul cu plante va răsturna balanţa în favoarea unei pieli curate, fără acnee. Cu toate astea, trecerea la un tratament natural nu garantează vindecarea, aşa că citeşte şi paşii ce urmează, dacă pielea ta nu răspunde pozitiv la tratamentele naturale pentru acnee.

Pasul 5 – Aplicarea măştilor detoxifiante

Mierea organică poate fi utilizată cu succes în acest tratament. Proprietăţile sale antiinflamatoare, antibacteriene şi antiseptice îţi vor hrăni şi vindeca pielea.
Indicaţii: Amestecă 2 linguri de miere, o lingură de zeamă de lămâie şi câteva picături de apă de trandafiri într-un bol mic. Poţi pune şi la păstrare acest amestec, într-un borcănel de sticlă. Aplică mixtura pe faţă pentru 10 minute şi apoi clăteşte-te cu apă filtrată (preferabil). Fă acest lucru în fiecare zi. Nu doar că este o bună mască împotriva acneei, însă îţi va şi curăţa tenul de impurităţi.

Citeste si:  Nu crede tot ce citeşti pe eticheta produselor de îngrijire a pielii

Pasul 6 – Vezi rezultatul în timp

Nu ar trebui să te aştepţi să vezi rezultatele imediat. Pe măsură ce pielea ta elimină toxinele din corp, acneea s-ar putea înrăutăţi. Pe de altă parte, corpul ar putea începe să se refacă la o viteză mărită şi rezultatele să apară mai devreme decât credeai. Pe măsură ce trece timpul îţi vei da seama care dintre schimbări au avut efecte benefice şi ce anume mai trebuie să schimbi.

Pasul 7 – Ai răbdare

Corpul tău are nevoie să se adapteze noilor schimbări pe care le faci. Deşi tu îţi doreşti ca acneea să dispară peste noapte, asta nu se poate. Pielea şi corpul tău necesită timp şi energie pentru a se reface. Dacă foloseşti alte tratamente dure şi aplici chimicale pe faţă, te-ai putea alege cu cicatrici sau pete. Ceea ce va face şi mai evident faptul că ai probleme cu pielea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau