Supless Crema Remodelanta pentru Abdomen Gerocossen

Crema remodelanta pentru abdomen
Aceast produs pentru slabire si modelare, testat dermatologic, fara parabeni are un efect liporeductor, contribuind la diminuarea circumferintei taliei. Principalele ingrediente active sunt naturale: alge(Fucus Vesiculosus), cafeina si Centella asiatica – responsabila pentru efectul de incalzire locala, ceea ce face sa constituie un eficient tratament remodelator a zonei abdomenului.
Pentru un abdomen tonifiat si o silueta remodelata crema se aplica o data sau de doua ori pe zi prin masaj, pana la o absorbtie completa, pentru ca aceasta sa poata actiona in profunzime.
Dupa utilizare este obligatorie spalarea mainilor, iar in caz de piele iritata, fragilitate capilara sau leziuni este contraindicata folosirea acesteia.
Aceasta crema este fabricata in Romania.

Citeste si:  Gel De Dus Anticelulitic
RATING PRODUS
Gust
Efect
Ambajaj
Miros
Pret
Articolul precedent6 mituri desfiinţate despre OMG
Articolul următor6 lucruri care s-au întâmplat atunci când am renunţat la produsele lactate pentru 3 săptămâni
supless-crema-remodelanta-pentru-abdomen-gerocossenAcest produs, Supless Crema Remodelanta pentru Abdomen Gerocossen, nu a fost testat, inca, de verzuliu.ro Daca esti producatorul Supless Crema Remodelanta pentru Abdomen Gerocossen si vrei un review complet trebuie sa trimiti produsul la adresa redactiei. Noi il vom testa si completa acest review cu note reale si detalii importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau