Silfide Fitness

Silfide Fitness este un supliment alimentar pentru slabit ce ajuta la scaderea surplusului de kilograme. Preparatul obtinut in laboratoarele complexe ale companiei romanesti, contin ingrediente care garanteaza castig de cauza asupra luptei cu kilogramele in plus. Un mesaj important transmis de producatori este faptul ca acest produs este in fapt o dieta, care nu impune restrictii alimantare!
Am remarcat faptul ca producatorul nu mentioneaza si modul de actiune a preparatului, insa pare ca printre efecte se numara mentinerea greutatii corporale si satisfacerea rapida a senzatiei de satietate. Acest supliment alimentar pentru slabit contine numeroase substante chimice precum maltrodrexina, dioxid de siliciu, aspartam care au efecte mai putin placute asupra organismului.
Este un produs ce l-am tot vazut prin supermarket-uri insa niciodata nu am intins mana sa il cumpar. De ce?
Probabil din cauza design-ului ambalajului?
Nu stiu!

Citeste si:  Chitosan

Atentie: acest produs nu a fost testat de verzuliu.ro fapt ce ne determina sa nu il recomandam.
Va invitam pe voi cei din comunitatea verzuliu, cei care ati incercat acest produs sa lasati in comentarii parerile vizavi de Silfide Fitness.

RATING PRODUS
Gust
Efect
Ambajaj
Miros
Pret
Articolul precedentConcurs „Verzuliu pe viata”
Articolul următorExistă 3 tipuri de acizi graşi Omega3-Iată de ce este important să ştii diferenţa dintre ei
silfide-fitnessAcest supliment alimentar pentru slabit nu a fost testat de verzuliu.ro si nu ne asumam niic o raspundere in cazul unor reactii adverse. Producatorul acestui produs ne poate contacta folosind formularul de contact pentru a cere un review complet pentru produsul sau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau