Serul Anticelulitic Termoactiv Slim Cellu Corrector

Serul Anticelulitic Termoactiv Slim Cellu Corrector pare a fi, cum va dati seama si din nume, un ser anticelulitic de remodelarea corporala, care conform producatorului polonez, utilizeaza frecvente radio, pentru a reduce grasimea din corp. Tratamentul pare sa actioneze simplu: celulele adipoase care intra in contact cu acest ser se dizolva sub influenta temperaturii organismului. Anumiti compusi din acest produs ajuta la regeneratea celulelor, fapt ce ofera fermitate tesuturilor, astfel ca pielea capata aspect tonifiat.
Din ingrediente nu lipsesc extractul de forskolin (ajuta la eliminarea grasimii la nivelul celulelor), cafeina, extracte de gotu kola si camellia sinensis. Serul anticelulitic se aplica de doua ori pe zi pentru efecte optime.

Citeste si:  Cafeaua Verde Boabe

Pentru ca noi nu am avut ocazia sa testam inca acest produs iti oferim tie ocazia sa ne spui parerea ta.
Atentie: acest produs nu a fost testat de verzuliu.ro ceea ce ne obliga sa nu il recomandam cititorilor nostri.

RATING PRODUS
Gust
Efect
Ambajaj
Ambajaj
Pret
Articolul precedentSpune nu vinovăţiei de mamă
Articolul următorSecretele unui somn bun pentru întreaga familie
serul-anticelulitic-termoactiv-slim-cellu-correctorDaca esti producatorul acestui produs si vrei un review complet te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact. Acest produs nu a fost testat de verzuliu.ro. Notele nu rezoneaza cu calitatea lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau