Ceaiul de slabit Sifilde

Acest ceai este un produs 100% romanesc ce se dedica persoanelor care au un raport de greutate mare, dar si probleme cu metabolismul.
Ingrediente: frunze de ceai verde, flori de soc, flori de hibiscus, frunze si parte aeriana de menta, parte aeriana de Senna, frunze de papadie.
Se administreaza cate 3-4 cani pe zi inainte de mesele principale.
Producatorul sugereaza eventualele contraindicatii si faptul ca nu este recomandat persoanelor sub 18 ani fara indrumarea unui specialist.
Este un ceai potrivit pentru satietate si mai ales pentru persoanele gurmande, care cauta sa reduca pe cat posibil apetitul incredibil de mare pe care il au.
Ceaiul verde este recunoscut pentru aportul asupra metabolismului, asa ca nu ar avea ce rau sa ne faca daca consumam un numar de 3-4 cani pe zi.
Insa cred ca este un ceai cu precadere dedicat femeilor si cu efect destul de lent, mai ales ca formula nu este suficient de concentrata pentru a oferi rezultate de lunga durata si barbatilor.
In comparatie cu alte produse, acesta ne ofera suficiente indicatii pentru a stii la ce e bun si care e doza maxima admisa si nu in ultimul rand care e intervalul de varsta, iar pentru doamne pare o solutie ideala si confortabila care merita luata in seama.

Citeste si:  Pulsin Pudra Proteica Din Soia Izolata Raw
Articolul precedentCeai negru
Articolul următorCeai Hepatocol

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau