Ceai slabit Vitafit

Asa cum ne putem da seama din descriere, acest ceai este pentru slabit si pentru pastrarea vitalitatii in parametrii optimi, insa sa aruncam un ochi asupra ingredientelor sale.
Acestea sunt papadia, crusinul, fenicolul, traista ciobanului si lemnul dulce.
Din cate se poate observa din descrierea ceaiului nu se precizeaza cu exactitate care sunt functiile lui si ce efecte adverse ar putea exista asupra organismului.
Se zice ca este diuretic, deci acest lucru ne-ar putea cauza ceva disconfort, mai ales daca nu ne permitem sa ne deplasam prea mult de la locul de munca si din activitatile noastre.
De asemenea ni se recomanda sa nu consumam paine alba, alcool sau tutun pe durata curei cu acest ceai, lucru care ar putea starni ceva iritatie in randul potentialilor cumparatori mai ales daca sunt amatori in a consuma asa ceva.
Se recomanda accelerarea efortului fizic pentru a stimula arderea grasimilor, deci concentratia si ingredientele nu-si pot face singure treaba in organismul nostru.
Daca nu facem un sport sau nu mergem la sala de fitness regulat, acest ceai ne-ar putea ajuta in mica masura in lupta noastra cu greutatea asa ca este indicat sa ne atintim atentia spre alte modele mai concentrate si mai convingatoare.

Citeste si:  Obecon Diab 60Cps Sun Wave Pharma

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau