Ceai pentru slabit cu seminte de Chia

Cat de bun este acest ceai pentru slabit?

Semintele Chia sunt recunoscute pentru bogatia de minerale si vitamine de care dispun si sunt originale de pe coastele central-sudice ale Americii.
Acest ceai este unul foarte indicat pentru slabit si scaderea senzatiei de satietate, datorita combinatiilor active prezente.
Ingrediente: mate, rooibos, iarba de lamaie, menta, ghimbir, lemn dulce, seminte de in, fructe de goji, seminte de chia, frunze de senna.
Pe langa proprietatile speciale pe care le au semintele de Chia, in compozitia acestui ceai putem gasi si fructele de goji si ele de asemenea recunoscute pentru aportul puternic asupra arderii grasimilor.
Pe langa acest lucru, acest ceai ajuta la cresterea aportului de energie, inhibarea senzatiei de foame excesiva si mentinerea adecvata a numarului de kilograme.
Se administreaza cate 2-3 cani pe zi timp de 3-4 saptamani, insa semnul de intrebare asupra acestui ceai se raporteaza la contraindicatii.
In descriere nu se precizeaza daca anumite categorii de oameni precum femeile gravide, sau persoane care sufera de boli cronice pot consuma acest ceai, sau le-ar putea face rau intr-un fel, de aceea in cazul in cazul in care va stiti cu anumite predispozitii este recomandabil sa consultati un medic sau sa va orientati spre alte produse.

Citeste si:  Cafea Verde&Scortisoara
Articolul precedent7 alimente pentru o inima sănătoasă
Articolul următor15 metode prin care poţi învăţa pe fiica ta să îşi iubească trupul

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau