Ceai cicoare

Acest ceai este pentru tratarea afectiunilor digestive si accelerarea procesului de digestie si ardere a grasimilor.
Ingrediente: lactucopicrină, lactucina, acid cicoric, taraxasterol, flavonozide, cumarine, compusi triterpenici, lactone sescviterpenice, substanţe minerale, inulină.
Cicoarea este recunoscuta de secole bune ca fiind eficienta in tratarea afectiunilor hepato-biliare si renale, iar pana aici totul este in regula.
Insa semnalul de alarma il trag celelalte incrediente, mai ales ca nu toate sunt naturale, ci sunt obtinute prin diverse compozitii chimice lucru care ne duce cu gandul la un medicament si nu la un remediu natural.
Dar atentia noastra ar trebui atintita si la efectele diuretice sau laxative pe care le are acest ceai, iar in descriere este precizat ca ambele sunt prezente.
Ca si mod de utilizare nu ne este precizat cum ar trebui sa consumam acest produs, precum si daca acesta prezinta efecte secundare pentru anumite categorii de oameni (alergici, care au suferit o operatie, femei insarcinate, copii, etc).
Pare sa fie mai degraba un produs care se utilizeaza mai degraba de oamenii care au afectiuni grave in zona glandelor anexe, dar fara indrumarea stricta a medicului un astfel de produs nu se poate consuma dupa ureche.
Nu am putut gasi nici detalii despre tara de fabricatie, lucru care ma face sa-mi pun serioase intrebari in privinta achizitionarii sale.

Citeste si:  SlimSun
Articolul precedentCeai de slabit Alevia
Articolul urm─âtorCeai silueta perfecta 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau