Experimentează cu aceste trei shake-uri gustul verii, care nu a fost niciodată aşa de gustos
Sangria este deja demodată, aşa că anul ăsta se poartă shake-urile cu vin. Poate că ai mai văzut genul ăsta de preparat în baruri, însă acelea conţin o grămadă de îndulcitori, suc sau chiar îngheţată. Scopul meu a fost să creez o versiune sănătoasă, doar cu tipuri de vin cu conţinut scăzut de zahăr, antioxidanţi din fructe congelate şi apă minerală. Indiferent dacă preferi vinul roşu, alb sau doar ceva acidulat, una dintre aceste trei reţete sănătoase ţi se va potrivi cu siguranţă.

Shake de fructe de pădure şi vin roşu

2 porţii

Citeste si:  Chiftelute de pasare

Fă un piure din două căni de fructe de pădure, eu pun cireşe, căpşune, zmeură şi afine. Adaugă în blender 1½ căni de vin roşu demisec—Cabernet Sauvignon merge foarte bine; şi ½ cană de apă minerală. Mixează-le bine şi dacă e nevoie, mai adaugă apă minerală, fructe, vin sau gheaţă pentru o textură mai interesantă a shake-ului.

Shake de vin alb cu căpşune şi lime

2 porţii
shake-de-vin-alb-cu-capsune-si-lime
Fă un piure din două căni de căpşune congelate, adaugă în blender 1½ cană de vin alb demisec —cum ar fi Sauvignon blanc, Pinot Grigio sau nişte Riesling sec, ½ cană de apă minerală şi sucul de la o jumătate de lime şi mixează-le bine pe toate. La fel ca şi la prima reţetă, poţi adăuga apă minerală, mai multe căpşune, vin sau gheaţă în funcţie de textura şi gustul dorit şi decorează paharul cu o feliuţă de lime pentru un look fresh…nu că nu ar fi avut deja

Citeste si:  Ciulama cu ciuperci

Shake de mango, piersică şi şampanie

2 porţii
shake-de-mango-piersica-si-sampanie
Fă un piure de mango congelat, adaugă în blender 1 cană de piersici congelate şi două căni de şampanie seacă sau prosecco şi mixează-le bine pe toate. Poţi înlocui şampania cu apă minerală. În funcţie de preferinţe poţi să modifici cantităţile de şampanie, fructe, apă minerală sau gheaţă.

Articolul precedent3 feluri în care poţi adăuga dietei tale nişte iuţeală care să topească grăsimea
Articolul următor5 ponturi despre hrănirea bebeluşilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau