Cine nu viseaza la o silueta subtire si la o piele neteda si supla? Cine nu vrea sa arate de 20, 30 sau chiar 40 de ani la o varsta mai inaintata? Dupa cum se pare, nimic nu este complicat. Trebuie doar sa ai o dieta adecvata si sa dezvolti un sistem de exercitii care sa te conduca la un stil de viata sanatos si activ. Multe dintre vedetele internationale nu arata intotdeauna perfect. Multe dintre vedete au de regula un regim alimentar preferat sau detin un secret al tineretii si al revigorarii.

Una dintre aceste vedete este si actrita Catherine Zeta-Jones, care la 41 de ani, pare foarte atractiva si sexy. Aici trebuie remarcate mai multe etape de mentinere a formei sale.

La tinerete dieta cu peste

Deoarece in copilaria si in tineretea ei, populara actrita a locuit intr-un sat pescaresc, baza alimentara era consumul de produse marine. Potrivit multor nutritionisti, dieta cu peste poate reduce din greutate pana la 4 kg pe saptamana. Prin urmare, Catherine Zeta Jons s-a limitat doar la consumul de peste sau alge marine, permitandu-si sa consume doar putina branza, pentru a-si mentine sanatatea parului si a unghiilor, si sa bea cateva cesti de cafea sau de ceai pe zi.

Citeste si:  Fii si tu supermodel ca Miranda Kerr

Pentru a se mentine intr-o forma buna si, de asemeni, pentru a-si satura organismul cu micronutrienti esentiali, actrita a consumat zilnic un pahar de suc de rosii.

Dieta la maturitate

Cum a pierdut in greutate Zeta Jones 19 kg, a fost un semn de intrebare pentru multi dintre fanii ei. In primul rand, vedeta a facut o multime de activitati fizice, in special scrima. Dar, pentru ca aceasta metoda este oarecum complicata si obositoare, a urmat cu succes optiunea de dieta crash, adica dieta cu supa.

Esentiala era nevoia de o dieta sanatoasa si adecvata, consumand numai alimente cu continut scazut de calorii, iar cina era limitata la diverse supe si legume. In plus, dieta cu cafea a fost inlocuita cu apa minerala si sucuri naturale in special din tomate. Intre timp, celebritatea s-a angajat ca pe langa dieta alimentara, de 4-5 ori pe saptamana sa respecte exercitiile de fitness ale antrenorului J. Pasternak.

O viata activa si o dieta sanatoasa

Dieta Carherinei Zeta Jones a aparut in acea perioada in diverse ziare si reviste, unii spunand despre ea ca a inceput sa numere caloriile, altii ca aceasta consuma numai alimente care contin proteine, adica o multime de carne si de oua. Aceleasi surse, au afirmat ca actrita a renuntat la dieta ei cu peste si a inceput sa consume o varietate de preparate pe baza de carne.

Citeste si:  Dieta si stilul de viata al Juliei Roberts

Insa actrita a ignorat aceste afirmatii rautacioase, aducand doar doua argumente, un stil de viata activ si o dieta sanatoasa. Prin urmare, nu putem spune cu certitudine 100% ca atrita a tinut un regim drastic, dar putem spune cu certitudine ca vedem cu ochii nostri rezultatele.

Indiferent de adevar, fiecare dintre noi poate decide ce dieta este cea mai potrivita pentru sine. Un alt aspect care trebuie mentionat este acela ca fiecare, trebuie sa se bazeze exact pe setul de produse care i se potriveste. Unei persoane ii merge bine cu dieta cu varza si orez iar alteia cu dieta bazata pe chefir. Pentru noi este important sa aflam secretul dietelor vedetelor si de multe ori il aflam, pentru a putea incerca si voi.

Articolul precedentSfatul Pamelei Anderson actrita si frumusete de la Hollywood: Fii vegetarian!
Articolul următorCum a slabit Beyonce cu ajutorul dietei cu limonada

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau