Vaccinul ROR, sa il fac?

Pagina de start Forumuri Mamici Vaccinul ROR, sa il fac?

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Autor
    mamici
    Participant

Sunt pro vaccinare… Pana la varsta de 11 luni am facut toate vaccinurile… aud in stanga si in dreapta despre vaccinul ror ca nu este bine sa il faci la varsta de 12 luni…. bebe nu are sistemul nervos central foarte bine dezvoltat si exista riscul de a se imbolnavi cu diverse afectiuni…. gen autism…. eu vreau sa il fac… dar am o mica frica! Vreau si imi doresc parerea dvs! Va multumesc din suflet!

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Draga mamica, este bine sa fie administrate toate vaccinurile la timp. Ca orice pastila si vaccinurile au efectele lor adverse ca de exemplu diaree sau eritem. Cat timp este administrat la timp si corect, dupa consultul copiilasului, verificandu-se sa nu aiba alergii sau sa nu fie administrat dupa ingestia de ou de exemplu, totul va fi in regula. Daca ar fi prezentat un mare pericol, vaccinarea ROR la varsta de 12 luni, accesta nu ar fi fost incadrat in programul de vaccinare la aceasta varsta. Vaccinul ofera imunitate copilasului pentru a nu nu suferi de diferite afectiuni: in cazul acesta: rujeola, rubeola, oreion.
    Multa sanatate va doresc!

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE