Cum scapam de mucisori si tuse?

Pagina de start Forumuri Mamici Cum scapam de mucisori si tuse?

Etichetat: 

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #3847
  wonderful
  Membru

  Buna ziua! Bebe,1an si 4 luni,de o saptamana cu mucisori( din abundenta) si de aproximativ 5 zile cu episoade ( nu exagerat de dese) de tuse incarcata cu mucozitati.
  Ca tratament avem de 5 zile Prospan pentru tuse ,de 5 zile Colargol ,de 3 zile Ketof ,plus de 3 zile aerosoli cu Respisun( de doua ori/ zi).
  Problema este ca mucisorii persista( il aspir de 4-5 ori pe zi- folosesc si Marimer-) ,iar tusea este in continuare prezenta.La consult( miercuri si joi) pulmonar se auzea doar incarcat cu secretii..nimic mai mult.
  Un istoric( luna aprilie) avem si o bronsiolita..intrebarea mea este cum sa fac sa il scap de mucisori si de tusea aceasta fara antibiotic( am avut deja de 4 ori anul acesta antibiotice) .
  Multumesc!

  #3891
  Pediatrul Verzuliu
  Participant

  O cultura din exudat faringian i-a fost facuta lui bebe? Poate fi vorba din nou de o bronsiolita si aceasta o sa necesite antibiotic. Efectuati acea cultura precum si o evaluare a statusului imun. Vaccinurile i le-ati facut?

  #3907
  verzuliu.ro
  Keymaster

  Iti multumim pentru intrebare.
  Nu uita, aici este locul mamicilor, locul unde intrebarile isi gasesc intotdeauna raspunsul. Invita si alte mamici pe acest forum. Au nevoie de informare.

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE