Am probleme cu bebelusul meu

Pagina de start Forumuri Mamici Am probleme cu bebelusul meu

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #906
  mamici
  Participant

  Efectiv nu mai am putere.
  Copilul meu de 8 luni, de la 5 luni răcește in continuu, are alergii la mâncare care se termina cu perfuzii. Acum avem 3 nopți in care plânge incredibil, la modul ca au venit vecinii peste mine acum la 12 sa ma întrebe ce s a întâmplat .
  Încerc sa lupt și sa rezist dar nu mai pot . Ziua este OK, foarte cuminte, mai agitat uneori dar seara și noaptea sunt groaznice. Cu soțul meu nu mai pot comunica , copilul mereu e bolnav sau Plânge .
  Am fost la foarte mulți doctori și același răspuns : nu are nimic , așa e el , seamănă cu x și y.
  Am ajuns sa punem problema despărțirii din cauza oboselii , stresului , lipsa comunicării și nici o secunda pentru noi . Am rezistat zi de zi si noapte de noapte dar ne simtim neputincioși și mereu avem impresia ca suntem părinți nu tocmai buni. Cum sa remediez situația ? Unde sa mai merg cu el ? Nu îl pot liniști cu absolut nimic , nu putem dormi nici unul din noi , exclus dinți , otita sau alte dureri .
  Este un stres continuu . Help !!!!

  #1034
  Pediatrul Verzuliu
  Participant

  Draga mamica, in primul rand vaccinurile bebelusului le-ati administrat pe toate si la timp? Daca nu aceasta poate fi una dintre posibilitati, din cauza careia copilul dumneavoastra nu a reusit sa aiba o imunitate puternica. Deasemenea evitati variatiile mari de temperatura pentru el.
  In legatura cu alergiile la mancare, e posibil ca diversificarea mancarii bebelusului sa nu se fi facut corect. Alimentele trebuiesc introduse in alimentatie treptat si in cantitati mici.
  Alimentatia sanatoasa si suplimentele necesare varstei bebelusului sunt absolut necesare.
  Daca in starea bebelusului nu va exista nici o ameliorare, va fi nevoie de un consult mai amanuntit la un medic pediatru.
  Multa sanatate si rabdare!

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE