Scapă de dezordinea din dulapul tău odată pentru totdeauna! De la instalarea corespunzătoare a spoturilor de lumini deasupra acestuia, vei descoperi trucuri uşoare care te vor ajuta să menţi curăţenia şi să-ţi gestionezi mai uşor spaţiul de depozitare.

  1. Nu depozitaţi multe lucruri în spaţiile de sus

Specialiştii spun că, dacă trebuie să luaţi o bluză dintr-o grămadă pusă atât de sus, s-ar putea să dărânaţi totul de acolo. În schimb, folosiţi sertare care se pot trage mai uşor şi nu riscaţi să transformaţi totul într-o mare harababură.

  1. Schimbaţi lucrurile din spate cu cele din faţă

Specialiştii recomandă ca atunci când folosiţi umeraşe, ultima haină purtată să fie pusă în faţă, iar cele pe care urmează să le purtăm în spate. Aşa nu vom mai răvăşi toate umeraşele. De asemenea, vom putea vedea exact ceea ce vrem să  purtăm, iar lucrurile care rămân veşnic în spate, după vreo şase luni le-am putea spune „La revedere”. Dacă tot nu le purtăm, de ce să le ţinem?

  1. Luminează spaţiul
Citeste si:  8 tipuri de încălțăminte de vară care dăunează picioarelor tale

Nu de multe ori vezi ceea ce urmează să porţi. Aşa că, nişte spoturi pe senzor de mişcare nu ar strica atunci când deschideţi uşa dulapului.

  1. Aeriseşte dulapul.

Miros neplăcut în dulap? Găseşte cauza. În cazul în care este vorba de vreo pereche de încălţăminte, specialiştii recomandă să cumpăraţi cutii din cedru. Acest lemn absoarbe umezeala din încălţăminte, din cauza căreia se formează acel miros neplăcut.

Articolul precedentLucruri care te enervează când mergi cu trenul
Articolul următorFriptura de caprioara la tava

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau