Selecționarea articolelor de îmbrăcăminte, țînând cont de înălțimea și greutatea fiecăruia, poate fi o sarcină obositoare. Stiliștii au alcătuit o lista cu articole vestimentare potrivite oricărei femei, indiferent de siluetă.

O rochie cu croiala dreaptă
S-ar putea să pară incredibil, dar o rochie dreaptă se potrivește cu adevărat oricărei femei. Cele cu silueta suplă își permit o rochie mulată care le scoate în evident frumusețea, iar cele mai plinuțe pot purta același model, confecționat însă dintr-un material mai plin, care ascunde defectele. Anumite piese vestimentare maschează rotunjimile și subțiază optic, de exemplu dungile verticale.

Un tricou bine croit
Alege un tricou uni, din material de calitate, și nu vei regreta. Se potrivește și cu jeanși dar și cu fuste, și poate fi o piesă de îmbrăcăminte versatilă, potrivită oricărei siluete. Culorile închise te fac mai suplă, în timp ce nuanțele deschise aduc avantaje celor care nu se pot mândri cu un bust prea mare.

O fustă creion
O fustă tip creion poate ajută la îmbunătățirea aspectului oricărei femei, indiferent de vârstă. Fusta croită conic se poate purta practic cu orice fel de tricou sau pereche de pantofi. Vrei să atragi atenția asupra spatelui tău? Alege o fustă îngustă din material gros.
Trebuie să-ți ascunzi anumite defecte? Poți purta o fustă cu lungime medie, care îți complimentează silueta, nu arată prea mult picioarele și poartă tocuri de mărime medie. Femeile care nu sunt deosebit de înalte sunt avantajate de fustă creion. Un model peste genunchi va lungi optic picioarele și te va avantaja.

Citeste si:  Cum sa fii la moda atunci cand ai cateva kilograme in plus

Blugi boyfriend
Blugii ușori, lejeri, sunt un articol de îmbrăcăminte cu adevărat versatil. Femeile cu orice fel de siluetă își pot permite să poarte acești blugi și, mai mult, de fiecare dată vor părea fantastice. Croiala simplă ascunde kilograme în plus care altfel ar ieși în evidență purtând blugi skinny.

Pantaloni clasici
Pantalonii clasici sunt elementul de bază al garderobei oricărei femei. Amintiți-vă că modelele cu talia ușor ridicată fac picioarele să pară mai lungi și reușesc să ascundă burta. Alege un model drept, bine croit, din material de calitate și îl poți purta cu orice bluză sau tricou.

O geacă de piele
Orice ținută poate fi îmbunătățită, adăugând o geacă de piele în stil biker, care ajunge până la talie. Iar purtarea unui sacou de piele peste o rochie îți oferă un aspect cu adevărat imbatabil.

Citeste si:  Ținute potrivite pentru fiecare anotimp

O rochie cu nasturi
O rochie cu nasturi se va potrivi pentru orice femeie, fără excepție. Sunt perfecte pentru a ascunde zonele problematice și pentru a crea impresia unei siluete în formă de clepsidră. Pentru cele cu silueta subțire, e potrivită orice culoare. Nuanțele închise de rochii cu nasturi contrastanti se potrivesc unei siluete mai mari.

 

Cămașă albă
Cămașă albă e o piesă vestimentară care trebuie să se găsească în orice garderoba. O cămașă bine aleasă îți oferă instantaneu un aer de prospețime și este un element atât de neutru încât poate fi baza pentru un numar nelimitat de combinații vestimentare.

Un sacou croit drept
Orice ținută iese din anonimat dacă asortezi sacoul potrivit. Alege un sacou care îți stă impecabil și pe care îl poți purta combinat cu fuste, rochii sau chiar jeanși. Oricărei femei îi stă bine cu sacou.
În concluzie, alege din lista de mai sus câteva piese vestimentare de bază, cu ajutorul cărora poți crea combinații clasice și perfecte pentru purtat în orice împrejurare.

Articolul precedent10 lecții de modă de la Giorgio Armani
Articolul următor12 trenduri ale modei care în sfârșit au dispărut

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau