Dieta Rina, dieta pentru un metabolism sanatos

Dieta Rina
Dieta Rina

Dacă doriți să scăpați de excesul de greutate, probabil că știți că unul dintre cele mai importante aspecte ale unei diete este cel legat de sănătate.
Este important să știți că rezultatele miraculoase ale dietei Rina nu vor atrage reacții adverse din partea corpului și, cel mai important, nu te vor pune în situație, de a te ingrasa din nou dupa terminarea dietei. Din fericire, există metode prin care puteți scăpa de excesul de greutate, fără prea multe eforturi, într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Dieta de 90 de zile vă permite să pierdeți rapid 10 kg și să aveți grijă și de sănătatea corpului

Dieta Rina este una dintre metodele cele mai populare pentru pierderea în greutate într-o manieră rapidă și sănătoasă în același timp. Nu trebuie să simțiți foame sau să urmăriți caloriile de la fiecare masă, pierdeți greutatea într-o manieră vizibilă și vă veți simți mai bine ca niciodată. Milioane de oameni au încercat deja această dietă.
Vedetele care au urmat această dietă rapidă și sănătoasă s-au declarat mai mult decât satisfăcute. Astfel, dieta Rina a devenit cea mai populară metodă de a pierde în greutate în lume, fiind recomandată chiar și sportivilor profesioniști.
Medicii recomandă această dietă și celor care suferă de afecțiuni cardiovasculare, datorită faptului că, în afară de pierderea excesului de greutate, dieta presupune un proces de detoxifiere a organismului.

Citeste si:  Acest truc de doar cinci minute te va ajuta să slăbeşti fără dietă

O dietă ușor de urmat

Avantajul este că puteți mânca aproape orice se potrivește în cele patru categorii de alimente, care reprezintă baza dietei: proteine, amidon, vitamine și carbohidrați.
O întreagă zi este dedicată fiecărei categorii, în care veți putea să îmbinați produsele alimentare corespunzătoare.

Planul Rina pentru reglarea metabolismului si pierderea in greutate

1. Ziua cu proteine

Una dintre cele mai populare surse de proteine este carnea. Aceasta poate fi fiarta sau gatita pe grătar.
Peștele alb, carnea de pui sau de curcan și chiar carnea de vită sunt produse alimentare, care pot fi folosite pentru mese delicioase, în timpul dietei de 90 de zile.
Dacă sunteți printre cei care nu mănâncă carne în mod regulat, ca regulă generală, puteți opta pentru ouă și brânzeturi cu conținut scăzut de grăsimi.

2. Ziua cu amidon

Mai întâi de toate, amidonul este o substanță esențială în ceea ce privește sănătatea. În al doilea rând, este o substanță esențială, care vă poate ajuta să pierdeți în greutate.

Amidonul poate fi găsit în semințe, fructe și în anumite rădăcini / tuberculi: cartofi copți, fasole uscată, ovăz și orez- acestea sunt alimente cu conținut ridicat de amidon.
Dieta Rina va echilibra consumul acestor produse alimentare, astfel încât nici nu veti realiza ca tineti o dieta.

3. Ziua cu vitamine

Vitaminele fac parte integrantă din Dieta Rina. Sănătatea zilnică a unei persoane este menținută cu ajutorul vitaminelor.
Dieta Rina folosește fructe și anumite legume, într-un mod optim, pentru a oferi o gamă completă de vitamine, care vă vor ajuta să pierdeți în greutate în numai 90 de zile.
Secretul este să știi când să mănânci fructe și legume. Dacă echilibrați vitaminele, proteinele și amidonul, nu va mai trebui să vă luați la revedere de la alimentele preferate.
Veți putea mânca ce doriți, conform programului inclus în Dieta Rina.

Citeste si:  25 de alimente alcaline care vă vor vindecă trupul intoxicat cu acizi

4. Ziua cu carbohidrați

Carbohidrații, fiind de două tipuri, simpli și complecsi, reprezintă unii dintre cei mai mari dușmani când vine vorba de silueta noastră.
Cartofi dulci, legume, cereale, pâine, sucuri, dulciuri, paste – acestea sunt unele dintre produsele alimentare care au un conținut ridicat de carbohidrati, simpli sau complecsi.
Dieta Rina transformă acești dușmani ai figurii tale într-un prieten de încredere, care vă va ajuta să pierdeți în greutate. Când carbohidrații sunt consumați din fructe, nu mai sunt atât de nocivi.

Planul de 4 zile se repeata consecutiv timp de 90 zile.
La micul dejun se vor consuma numai fructe.
Ziua 29 va fi o zi de detoxifiere in care se vor consuma numai lichide.

O dietă echilibrată vă poate ajuta să obțineți forma fizică mult dorită, fără prea multe eforturi, dar, cel mai important, fără a vă afecta sănătatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau