Hai să fim serioşi, braţele tale sunt perfecte aşa cum sunt. Însă dacă eşti în situaţia în care să îţi fie ruşine să porţi anumite haine, sau în care trebuie să ţii braţele într-un anume fel când faci o poză, pot înţelege perfect asta. De fapt asta o păţesc o mulţime de femei care au o predispoziţie genetică spre înmagazinarea grăsimii pe braţe.

O altă chestie: grăsimea de pe braţe este mai des întâlnită la femei decât la bărbaţi din moment ce ale noastre gene ajută la depozitarea grăsimii pe şolduri, coapse şi braţe. Însă nu e totul pierdut. Dacă încerci să obţii braţe mai slabe, iată ce ar trebui să ştii.

Nu te concentra pe anumite zone
Din păcate nu putem scăpa de grăsimea din anumite zone, sau să spunem corpului de unde ne-ar plăcea să dăm jos. Ţine de genetică. Corpul tău este creat cu zone deja bine stabilite în care grăsimea se va depozita şi în acelaşi fel va şi slăbi, de unde crede el că este bine. Aşa că pentru a arde grăsimea de pe braţe, va trebui să arzi grăsimea de peste tot.

Fă antrenamente cu intervale de intensitate de cel puţin trei ori pe săptămână
Antrenamentul cu intervale de intensitate, care presupune serii de intensitate crescută, urmate de scurte perioade de odihnă, sunt cele mai bune pentru arderea grăsimilor. Nu doar că vei arde calorii în timpul lor, însă vei arde calorii încă 24 de ore, deoarece antrenamentul cu interval de intensitate ajută metabolismul, datorită efectului de ardere de după. Este de asemenea important să te asiguri că fiecare mişcare utilizează cât mai mulţi muşchi posibil pentru a arde şi mai multe calorii. Exerciţiile ca flotările, genuflexiunile, activează mai multe grupe de muşchi odată, astfel că sunt perfecte pentru topirea grăsimilor.

Citeste si:  Remedii făcute în casă care te vor ajuta să slăbeşti

Foloseşte o greutate cu care să poţi face doar 8-15 repetări
Multe femei se tem să ridice greutăţi ca să nu facă muşchi, însă femeile nu au destul testosteron în sistem ca să se întâmple asta. Prin ridicarea unor greutăţi mai mari, vei arde mai multe calorii şi vei creşte rata de arderi a metabolismului, astfel că organismul va înmagazina mai puţină grăsime. Şi cum ştii dacă ridici suficient? Găseşte o greutate cu care să poţi face doar 15 repetări corecte. Până la a 15-a, ar trebui să nu mai fii în stare să o faci şi pe ea. Dacă o faci şi pe cea de-a 15-a fără efort, înseamnă că trebuie o greutate mai mare.

Citeste si:  Slabeste rapid cu dieta cu oua

Scade numărul caloriilor cu 100 sau 200 pe zi
Unul dintre cele mai eficiente moduri în care poţi elimina grăsimea de pe braţe, este să scazi aportul de calorii cu doar 100 sau 200 pe zi. Măsoară-ţi numărul caloriilor cu ajutorul unei aplicaţii şi fă modificările necesare pentru a putea scădea caloriile. Dacă vei tăia doar 100-200 de calorii, nu ţi se va face foame, însă aceste calorii pe care nu le mai consumi, se vor simţi de-a lungul anilor.

Consumă 25-35 g de proteine la fiecare masă
Consumul corect de proteine de-a lungul zilei poate ajuta la conservarea masei musculare, te face să te simţi sătulă mai repede şi activează termogeneza (procesul în care corpul tău arde calorii pentru a produce căldură) în timp tu pierzi din grăsime. Cu toate astea, este recomandat un consum de 25-35g de proteine pentru a obţine muşchi, la fiecare masă.

Fă exerciţii pentru braţe
Chiar dacă nu poţi alege tu zonele corpului în care să slăbeşti, poţi alege unde vrei să faci muşchi. Exerciţiile care te ajută să faci muşchi la braţe, în speciali tricepşi, le vor face să arate mai ferme.

Articolul precedentCand trebuie sa te odihnesti mai mult?
Articolul următorSlăbeşte 4.5 kilograme într-o săptămână: Dieta de 7 zile

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau