4 băuturi simple de încercat, care te vor ajuta să slăbeşti în timp ce dormi

Nu e nimic mai neplăcut decât să ai un somn agitat şi să te trezeşti dimineaţa cu o senzaţie de balonare şi de foame. Toate astea se pot întâmpla din cauza zahărului sau a consumului de alimente ce conţin cofeină, la ore târzii. Aşa că dacă ai astfel de obiceiuri, poate vei reuşi să înlocuieşti lucrurile de ronţăit cu ceva de băut. Următoarele băuturi te vor ajuta să adormi mai repede şi să scapi de kilogramele în plus, chiar în timpul somnului

2Ceai

Ceaiul de muşeţel are proprietăţi calmante care vor trimite mesaje relaxante către nervi şi creier, ajutându-te să adormi mai repede şi să te odihneşti bine pe tot parcursul nopţii. Acest ceai ajută şi la echilibrarea nivelului de glucoză şi la scăderea în greutate, dacă este consumat regulat. Bea o cană de ceai fierbinte cu o oră înainte să te bagi în pat, pentru a avea un somn adânc şi calm.

4Laptele organic

Un pahar de lapte cald băut înainte de culcare, o să te ajute să dormi mai bine şi va avea efecte neaşteptate atunci când te vei trezi dimineaţă. În momentul în care sună ceasul deşteptător, nu te vei mai ridica din pat mânată de tot felul de pofte nesănătoase, aşa că vei slăbi mai uşor. Un alt lucru la care laptele contribuie, este să te ajute să îţi dezvolţi muşchii mai repede, fiindcă acesta conţine proteine ce se digeră mai lent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau