Advertismentanswear.ro

Toata lumea stie cat de important este sportul si cum influenteaza exercitiile fizice dezvoltarea organismului pe tot parcursul vietii, insa activitatile cotidiente intense si agitatia zilnica nu mai permit respectarea unui program organizat de a merge la sala. Insa acest fapt nu inseamna ca trebuie sa se renunte la efectuarea unor exercitii de tonifiere si intretinere corporala. Producatorii de echipamente sportive au creat dispozitive usor de utilizat si usor de depozitat, ce pot fi intrebuintate cu lejeritete din confortul locuintei.

Trei tipuri de aparate fitness pentru acasa

  1. Stepper-ul este unul dintre cele mai flexibile aparate de fitness. Poate fi utilizat cu usurinta din confortul locuintei, poate fi depozitat in spatii cu dimenisuni reduse si ajuta la realizarea unei game variate de exercitii cardio si pentru intarirea muchilor din partea inferioara a corpului (muchii fesieri, muchii picioarelor). Stepper-ele sunt disponibile in mai multe variante, astfel ca se poate alege modelul potrivit, in functie de necesitatile zilnice si intensitatea antrenamentelor. Treapta, este des intalnita si in salile specializate de aerobic si permite realizarea unor antrenamente destul de intense; cu ajutorul acestuia se pot realiza numeroase tipuri de exercitii. Stepper-ul vertical este un dispozitiv ce permtite optimizarea si intensificarea exercitiilor realizate, la fel ca si modelul anterior necesita spatiu mic pentru depozitare.
  2. Trambulina de fitness. Este un aparat destinat realizarii unor varietati mari de exercitii cardio si pentru dezvoltarea musculaturii inferioare a corpului. Permite combinarea unui numar mare de exercitii de instensitate diferita. Trambulina poate deveni si o sursa de distractie pentru prichindei, o jucarie ideala in zilele reci si ploioase.
  3. Bicicleta magnetica este poate cel mai utilizat aparat de fitness. Necesita un spatiu ceva mai mare de depozitare, insa premite realizarea unor exerctii exceptionale. Bicicletele magnetice sunt prevazute cu computere care ofera informatii despre durata anternamentului, viteza de alergare, distanta parcursa si caloriile arse. Bicicleta magentica este un aparat de fitness durabil ce asigura antrenamente de calitate ani la rand.
Citeste si:  Iată de ce nu îți crește părul
answear.ro
Articolul precedent7 metode eficiente de a scapa de stres
Articolul următorCele mai eficiente ceaiuri pentru detoxifiere si slabit

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau