Rugăciunea…un cuvânt des întâlnit, care pe unii îi liniștesc iar pe alții ii sperie. Rugăciunea este cea care vine din suflet nu din cărți, este cea care îți umple sufletul de liniște în clipele de maximă tristețe și te face să te simți mult mai aproape de cer. Sufletul este greu încercat de-a lungul vieții dar în rugăciune ar trebui să-ți găsești suportul de care ai nevoie.

Desigur că fiecare ne rugăm în mod diferit și avem propriile ritualuri. Nu trebuie să fi vreun bisericos care stă doar cu ochii în cărțile cu rugăciuni și participă la toate slujbele de peste ani. Trebuie să fi om și să crezi că ești vegheat în permanentă de puterea divină. Trebuie să ști că în rugăciune îți poți găsi liniștea de care ai nevoie, dacă îți golești sufletul de tristețe și te lași pătruns de lumina spirituală.

Citeste si:  Purtarea mastilor in plublic reducere raspandirea COVID-19?

Nu trebuie să te temi să îți deschizi sufletul prin rugăciune pentru că este nevoie să te descarci și să primești energie pozitivă pentru a depăși fiecare obstacol care apare în calea ta. Nu te gândi că doar dacă citești canoane sau biblia, rugăciunea ta poate ajunge la cer pentru că nu este deloc adevărat.

Important este să îți deschizi sufletul și să faci toată supărarea adunată să dispară. Să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat și să nu te aglomerezi cu tot felul de probleme pentru care nu merită să te superi. Fă o distincție majoră și încearcă să vezi partea plină a paharului.

Nu te speria din orice, iar dacă ești o fire mai sensibilă încearcă să nu pui prea mult la suflet, pentru că în caz contrar o să ajungi să suferi enorm pentru lucruri neînsemnate. Întotdeauna când ai sufletul plin de manie ai nevoie de rugăciune pentru a nu face lucruri necugetate. Rugăciunea este de fapt cea care îți eliberează sufletul de probleme și te face mult mai puternic. Până când nu ai trecut prin această experiență nu îți poți da seama exact care este sentimentul profund ce te cuprinde în acele clipe.

Citeste si:  Iată ce nu ar trebui să îți lipsească din casă

Acum ai un motiv în plus să începi să te rogi, dar fă-o din suflet. Nu citi o rugăciune ca pe o poezie pentru că aceasta nu are nici un rost. Rostește o rugăciune cât de simplă dar care să vină din adâncul sufletului tău și cere lui Dumnezeu ceea ce îți dorești. Lasă-l însă pe El să decidă ce ai cu adevărat nevoie pentru că te cunoaște cel mai bine iar destinul tău stă în mâinile Lui.

Articolul precedentDecor de vis pentru grădini cu flori
Articolul următorSuprafetele care ucid bacteriile si virusii

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau