Jucăriile de pluș ocupă mult spațiu și, în condițiile în care, mulți dintre noi avem colecții întregi de astfel de jucării, încă din copilărie, la care se adaugă și cele ale copiilor, reutilizarea lor este soluția ideală.

Dacă nu vă îndurați să aruncați sau să donați jucăriile de pluș, puteți să faceți diverse lucruri utile cu ele, cum ar fi:

1.Rucsac

Plușurile mai mari pot funcționa perfect pe post de rucsacuri. Trebuie să goliți conținutul, să aplicați un fermoar și să atașați două bretele. În acest fel, veți obține un rucsac original.

2.Portfard sau penar

Jucăriile de pluș mai mici se pot transforma cu succes atât în portfarduri, cât și în penare pentru copii, în funcție de ceea ce aveți nevoie. Acest lucru se poate realiza foarte ușor, golind conținutul jucăriei de plus și aplicând un fermoar.

Citeste si:  Să fi recunoscător mereu pentru ce ai

3.Accesorii pentru căști

Un alt lucru pe care îl puteți face din jucăriile de pluș micuțe este accesoriul pentru căștile mari. Trebuie doar să lipiți aceste jucări pe căști și, deodată, căștile voastre devin haioase și unice.

4. Accesoriu pentru draperii

Dacă vă plac accesoriile, în general, cu siguranță o să vă placă și accesoriul pentru draperii realizat din jucării de plus. Pentru asta trebuie să folosiți animăluțe cu mânuțe. Veți aplica un nasture pe o lăduță, iar pe cealaltă un elastic. Acum, draperiile voastre vor lăsa să pătrundă lumina în încăpere și nu oricum, ci cu ajutorul unor accesorii foarte drăguțe.

5. Depozitarea jucăriilor mai mici

Puteți realiza spații de depozitare cu ajutorul jucăriilor de pluș mari. Le puteți aplica fermoar sau capse, și astfel, puteți depozita în ele jocuri lego sau alte obiecte. Puteți agăța noul obiect de perete, iar în acest fel, veți da o pată de culoare și camerei.

Citeste si:  Am un copil mofturos. Cum il fac sa manance sanatos?

6. Lipite pe tablouri

Cei care iubesc arta, pot realiza tablouri cu ajutorul plușurilor. Acestea se pot lipi pe rame și, pentru un plus de originalitate, se poate scrie un mesaj inspirațional deasupra jucăriei.

7. Pătură sau covor

Dacă vă doriți o pătură sau un covor personalizat, puteți scoate conținutul plușurilor și apoi să coaseți plușurile, unul de celălalt, pe o pătură pe care nu o folosiți. Acest tip de pătură poate fi ideală pentru a acoperi un fotoliu, pentru a te înveli atunci când bei seara, un ceai, sau chiar pentru a fi pus pe jos, drept covor.

Jucăriile de pluș pot fi refolosite cu succes, fără a se pierde și fără a mai ocupa spațiul din casa voastră.

Articolul precedentYoga impotriva durerilor menstruale
Articolul următorCrește-ți fericirea din vene cu hormonii fericirii

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau