Advertismentanswear.ro

Dacă iubești natura și culorile este momentul perfect să te apuci de pictat. Pictura este o metodă de relaxare care îți oferă o stare de bine și te ajută să îți deschizi sufletul prin culoare. Ia o coală de hârtie albă, poziționează-te în față la geam și începe să pictezi. Stabilește ca puncte de reper ceea ce vezi sau lasă-te purtată de imaginație și pictează ceea ce simți.

Iar dacă vrei să surprinzi frumusețea naturii în pictură, fă-ți timp să mergi undeva în câmp deschis unde să ai acces la imagini care îți taie respirația. Lasă-te în mâna creativității, pune suflet în tot ceea ce faci și cu siguranță rezultatul obținut te va încânta de fiecare dată.

Nu te aștepta ca totul să iasă perfect de la început pentru că perfecțiunea este greu de atins chiar și pentru profesioniști. Gândește-te că ești un simplu amator care încerci să îți transpui sentimentele prin formă și culoare. Dacă pornești de la acest concept vei ajunge să înțelegi mult mai bine importantă picturii.
Modul în care începi să pictezi și felul în care selectezi ce anume să pictezi spune foarte multe despre tine că persoană. Fiecare pasiune ne reprezintă într-un mod aparte. De fapt, pasiunea vine din suflet și reflectă exact ceea ce simți în comparație cu obligațiile zilnice care vin din rațiune și sunt susținute de o conexiune la nivelul creierului.

Citeste si:  Intermittent fasting sau cum am slăbit mâncând orice

Pasiunea este cea care face legătură între minte și suflet și crează o stare de euforie și relaxare. Dacă descoperi că pictura este pasiunea ta trebuie să perseverezi și să nu te dai niciodată bătut. Chiar și atunci când lucrurile nu îți iasă așa cum vrei tu trebuie să mergi mai departe. Nu renunța, pentru că pictura face parte din tine, din ceea ce ești că om.

O pictură îți relaxează privirea încă de la primul contact vizual tocmai pentru că nuanțele folosite au un impact puternic indiferent dacă sunt pale sau intense. În plus, tu ca privitor încerci să înțelegi ceea ce a vrut pictorul să transmită prin acea imagine. Dacă o să găsești o idee care coincide cu ceea ce simți sau crezi despre acel concept atunci vei fi cu siguranță cucerit.

Citeste si:  Proprietățile ghimbirului

Asta trebuie să cauți în momentul în care vrei să pictezi. Chiar dacă începi ca un simplu amator poți ajunge să ai propria expoziție de pictură. Gândește-te cât de mândru te-ar face acest lucru și vei vedea că merită să te implici cu tot efortul. Sentimentele și emoțiile care sunt transpuse în pictură cu siguranță ajung la suflete la fel de calde și sensibile ca și al tău. Iar dacă vrei să transmiți un anumit mesaj prin culoare fă în așa fel încât acesta să ajungă rapid la cei care privesc cu un real interes pictura ta.

answear.ro
Articolul precedentFi creativă și realizează decoruri din hârtie
Articolul următorLasă lumina naturală să îți între în casă și în suflet

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau