Este bine ca întotdeauna să ai grijă de modul în care te îmbraci și de look-ul tău, indiferent dacă ești femeie sau bărbat. Este important să ai mereu un aspect îngrijit chiar și atunci când ieși pe grabă la cumpărături. Desigur că outfit-ul pe care îl porți diferă în funcție de locul în care mergi, însă acesta trebuie să îți pună în evidență frumusețea și să îți sublinieze liniile corpului.

Alege atent hainele pe care le porți chiar și într-o banală după masă din timpul săptămânii. Nu înseamnă că doar la serviciu sau în week-end trebuie să acorzi atenție maximă felului în care arăți. Acest lucru spune multe despre caracterul și personalitatea fiecăruia. Hainele pe care le alegi te reprezintă într-un fel sau altul. Iar pentru noi femeile, este important să ne preocupe și felul cum arată tenul și pielea.

Trebuie să ne îngrijim în permanență de felul cum arătăm și să respectăm anumite ritualuri de înfrumusețare. Desigur că nu trebuie să exagerezi cu loțiunile și cremele, mai degrabă demachiază-te și folosește o cremă de noapte cu colagen care te ajută să îți păstrezi un aspect neted al tenului.
Iar pentru a avea o piele frumoasă trebuie să mănânci sănătos și să alegi cu grijă alimentele pentru fiecare masă. Acestea sunt mici trucuri la care poți apela oricând. Este important să conferi atenția binemeritată acestor aspecte pentru a arată mereu bine și a impresiona printr-un look atent îngrijit.

Citeste si:  Dieta preistorica, imposibil de tinut in zilele noastre

Dacă ai rezolvat problema cu tenul, ai grijă la machiajul pe care îl porți. Acesta diferă în funcție de câteva criterii. Dacă mergi la serviciu sau participi la o întrunire cu colegii folosește un machiaj simplu dar serios și nu exagera cu culorile aprinse. Dacă ieși în oraș într-o după amiază de week-end folosește un machiaj de zi în nuanțe calde și subliniază formă ochilor cu un creion negru.

Asortați-va hainele cu pantofii și aveți grijă să le accesorizați corect. Spre exemplu, dacă mergi la piață sigur nu te-ai gândit să porți mărgele și pantofi cu toc. Ia ca reper regula contrastelor și realizează o armonie cromatică de invidiat. Și nu uita, cel mai important este să te simți bine în pielea ta. Nu purta tot felul de gablonțuri și pantofi ascuțiți dacă aceștia nu te reprezintă. O să arăți mai degrabă că o țață decât bine îmbrăcată pentru că, dacă nu te simți confortabil, acest lucru se vede la exterior.

Citeste si:  Scapă de punctele negre cu ingrediente din bucătărie

Alege mai degrabă o îmbrăcăminte sport asortată cu teniși sau adidași pentru zilele de week-end când mergeți la cumpărături. Îmbracă-te cât mai lejer în după amiezele de vară și simte-te liberă să porți brățări și cercei colorați în ton cu îmbrăcămintea. Iar în ceea ce privește ținuta de birou, aceasta este puțin mai rigidă însă trebuie să denote eleganță și profesionalism.

Articolul precedentReguli de baza pentru reteta de paine perfecta
Articolul următorSporturi pentru copii în funcție de vârstă

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau