Dacă ai vrut dintotdeauna să faci obiecte handmade pentru a impresiona prin expresivitate și stil, îndrăznește să îți duci acest vis la îndeplinire. Lemnul este un material pur și natural care se află la baza atâtor obiecte decorative și practice de care ne folosim zi de zi. Adu un pic din puritatea naturii în propriile jucării de lemn și bucură-te din plin de unicitatea acestora. Da viață ideilor și transpune-le cu încredere în pură realitate.

Lasă-te purtat de imaginație și veți vedea că ideile îți vin rând pe rând. Poate o să rămâi impresionat de faptul că ideile nu încetează să te surprindă necontenit de fiecare dată. Gândește-te în primul rând ce jucării de lemn ți-ar place dacă ai fi copil sau ce forme ar prefera copilul tău. Pornind de aici vei ajunge să vezi că modul de apreciere a jucăriilor diferă de la un copil la altul și atunci trebuie să mergi pe o arie mai largă însă să pui bazele unor jucării unicat.

Citeste si:  Care sunt alimentele ce nu îngrașă?

Ia o bucată de lemn și începe să o șlefuiești. Câteodată este bine să te lași purtat de val și să vezi ce o să iasă abia la urmă. Pe măsură ce lemnul primește o formă o să decizi pe parcurs care va fi rezultatul final. Șlefuiește cu grijă și împărtășește câte ceva din pasiunea proprie și celor din jur. Prin intermediul acestor jucării de lemn vei reuși să transmiți emoție, bucurie, încântare. Un gând frumos va învălui sufletul de copil și îi va aduce un plus de satisfacție.

Pornește de la ideea că cei mici iubesc tot ceea ce ține de formă și culoare, le plac animalele și păsările, adoră să se joace cu orice îi incită la distracție. De aici apare o mare diversitate de jucării cum ar fi: eleganți, lei și tigri, rotițe mișcătoare și elici, cuburi colorate din care pot face castele sau case amețitoare. Toate aceste jucării de lemn le fac copilăria mult mai frumoasă. Nu uita de faptul că jucăriile au un rol educativ și aduc un plus de culoare și voie bună în viața lor. Îi învață cum pot construi diferite clădiri, cât de repede se poate mișca o elice multicoloră în bătaia vântului sau cât de elegant poate vâna un tigru. Toate acestea fac parte din copilărie și îi ajută pe cei mici să se dezvolte într-un mod pur și armonios.

Citeste si:  Câteva remedii naturale pentru a înlătura durerile de dinti

Dacă ai decis să faci jucării de lemn în care să îți expui propria imaginație, înseamnă ca ai făcut deja un pas imens pentru umanitate. Deschide-ți sufletul în fața copiilor și oferă-le un dar de preț pe care o să-l țină minte toată viață.

Articolul precedentApa minerala: Beneficii pentru sanatate, contraindicatii si proprietati
Articolul următorLectura și ceaiurile – elixir pentru suflet

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau