Cum să-ți păstrezi tenul curat

Toate femeile își doresc să aibă un ten proaspăt și curat pentru a se simți bine în pielea lor. Dacă nu aveți prea mult timp pentru un ritual de îngrijire este bine să țineți cont de câteva sfaturi simple care vă ajută să vedeți acest vis împlinit. Chiar dacă sunteți puțin sceptice la început acordați toată atenția acestor reguli de îngrijire și alimentație pentru a obține rezultate remarcabile.

Este foarte adevărat faptul că frumusețea vine din interior însă trebuie să avem grijă și cum arătăm la exterior. Un ten plin de imperfecțiuni nu ne pune deloc în valoare frumusețea interioară. De-a lungul timpului s-au făcut nenumărate cercetări și s-a descoperit că factorul ereditar are o mare influență.
Unele probleme ale tenului sunt ereditare însă dacă aveți un plan bun de îngrijire acesta trebuie să fie cu adevărat funcțional.

Citeste si:  Ce inseamna sa fii copil din perspectiva unui adult

Iată câteva soluții eficiente care va redau prospețimea și elasticitatea tenului.

  • Folosiți doar produse care se potrivesc tipului de ten pe care îl aveți pentru a obține rezultate bune.
  • Nutriția are un rol esențial. Dacă mâncați dulciuri și mâncare fast-food va puneți pielea în pericol.
  • Mâncați sănătos și evitați dulciurile și băuturile carbogazoase. Aspectul pielii va fi încântător dacă tenul primește nutrienți esențiali ce se găsesc în alimente sănătoase.
  • Hidratați-va tenul consumând apă plată şi ceaiuri neîndulcite. Alimentele care conțin antioxidanți sunt cele mai importante pentru un ten impecabil. Mâncați multe fructe și legume și consumați grăsimi bune din somon și avocado.
  • Este bine să aveți un ritual simplu de îngrijire de dimineață. Folosiți un exfoliant bun și o cremă hidratantă care va menține pielea elastică pe toată durata zilei.
  • Nu trebuie să aveți ritualuri complicate de îngrijire nici la sfârșitul zilei. Seara trebuie doar să va curățați tenul cu apă micelară şi să aplicați apoi o cremă de noapte hidratantă ce conține retinol.
  • Dacă vreți să aveți un ten curat nu uitați să va demachiați. Folosiți șervețele demachiante pentru a va da machiajul jos simplu și rapid chiar și atunci când sunteți obosite. Este important de știut că machiajul care rămâne pe față în timpul nopții, nu lasă porii să respire și facilitează un aspect îmbătrânit al pielii.
Citeste si:  Fă un mic dejun copios

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau