Dacă vrei să fi la modă nu înseamnă că trebuie să copiezi întru totul tendințele momentului ci este suficient să te inspiri. Vezi care sunt noutățile sezonului și adaptează-le cumva stilului tău.Nu exagera cu culorile chiar dacă acest lucru se poartă pe marile scene ale lumii. Iar dacă moda actuală recomandă piese care pe tine nu te avantajează deloc renunță la idee. Cu siguranță nu vrei să constați că arăți ridicol îmbrăcând o piesă în trend. Nu trebuie să faci eforturi atât de mari pentru a fi la modă.

Desigur că este necesar să fi în temă cu tot ceea ce se poartă și să nu cazi în extrema cealaltă. Asigură-te că ai câteva piese care se potrivesc perfect cu tendințele modei și îmbogățește-ți garderoba cu piese noi care să îți sublinieze frumusețea corporală. Ține cont de faptul că anumite nuanțe și texturi îți evidențiază culoarea ochilor și te pun într-o lumina favorabilă din toate punctele de vedere. Aspectul final depinde de forma fetei, de lungimea părului și de multe alte caracteristici atunci când îmbraci o anumită piesă la modă.

Citeste si:  Îndepărtați acneea cu remedii puternice de acasă

Poate nu te avantajează deloc o rochie lungă și dreapta pentru că nu ai tocmai un corp de sirenă dar cu siguranță îți vine extrem de bine un alt model. Nu dispera și nu încerca să te îmbraci la modă dacă acel stil nu ți se potrivește deloc. Cu siguranță vei găsi o altă rochie sau blazer care să scoată în relief frumusețea sufletului și să încânte privitorii prin elegantă și stil.

Fiecare dintre noi avem un stil care ne definește personalitatea iar dacă îl schimbăm peste noapte o să arătăm ca și deghizați pentru cei din jur. În plus, nici tu nu te poți adapta unui alt stil care nu te reprezintă așa dintr-o dată. Gândește-te cum ar fi să-ți schimbi radical stilul de viață de la o zi la alta. Te-ai simți străin în corpul tău și nu te vei putea adapta ușor.

Citeste si:  Importanta jocului in dezvoltarea prescolarilor. Cele mai amuzante jocuri ale copilariei

Poartă hainele care te fac să te simți bine dar fi mereu la curent cu noutățile pentru a ști care este vestimentația la modă. Dacă iei parte la vreun eveniment important din viața ta trebuie să fi în trend și să simți că te aliniezi și tu cumva tendințelor actuale. În caz contrar, o să faci parte cu totul din alt context și o să fi judecat după aparențe.

Să fi mereu la modă nu e deloc ușor însă este un lucru spre care tindem cu toții. Atunci când ești mereu legat de actualitate simți că trăiești, că îți vibrează inima de bucurie și nu te simți dat la o parte și învechit. Să fi în trend face bine la suflet și la minte și merită să profiți din plin de acest truc pentru a te simți bine chiar și atunci când ai o vârstă mai înaintată.

Articolul precedentÎnfrumusețează-ți viața cu petreceri minunate
Articolul următorCredința și educația sunt daruri de preț pentru copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau