Dacă vreți să aveți o piele frumoasă și sănătoasă trebuie să urmați câteva ritualuri de frumusețe cu maximă strictețe. O piele netedă și elastică are nevoie de îngrijire zilnică.

Atât vara cât și iarna trebuie să aveți grijă ca pielea să fie hidratata corect, să fie ferită de vânt, soare și frig. Doar veți avea o piele moale, suplă și extrem de frumoasă.Iată câteva reguli care va ajută să va împliniți acest vis:

 • Protejați-va pielea de soare
  Nu stați niciodată la soare fără să aveți o protecție eficientă. Folosiți o crema cu un factor de protecție indicat pentru tipul de piele, în caz contrar rezultatul nu va fi întocmai cel dorit. Evitați să stați la soare în timpul amiezii.
 • Folosiți geluri de dus delicate
  Faceți dus zilnic și răsfățați-va cu aromele delicate ale gelurilor. Dacă sunt alese corect acestea va oferă confortul mult dorit. Folosiți produse bogate în lipide și evitați produsele dure, pentru ca pielea să rămână moale și fină.
 • Faceți dus nu baie
  Dușul hidratează pielea iar dacă faceți baie în cadă pielea se deshidratează, de aceea este mult mai bine să optați pentru dus. Nu va spălați niciodată cu apă fierbinte. Iar dacă totuși vreți să faceți baie câteodată nu stați mult în apă.
 • Îndepărtați orice urme de gel după dus
  Înainte de a ieși de la dus, clătiți corpul foarte bine și tamponați cu delicatețe picioarele și brațele cu un prosop.
 • Hidratați-va zilnic pielea
  Folosiți în fiecare zi o cremă delicată pentru corp care să va hidrateze pielea. Alegeți crema în funcție de tipul de piele pe care îl aveți.
 • Nu stați în frig
  Pielea este foarte sensibilă în timpul iernii, pentru că vântul și frigul o uscă, ceea ce duce la o senzație de disconfort. Dacă iubiți iarna și vreți să stați în frig îmbrăcați-va gros și protejați-va mâinile.
 • Beți multă apă
  Consumați o cantitate suficientă de apă zilnic care va oferă hidratarea optimă. Beți cel puțin 10 pahare de apă pe tot parcursul zilei.
 • Mâncați sănătos
  O dietă echilibrată face minuni pentru corp și pentru piele. Este ideal să mâncați zilnic câte 5 fructe și legume, bogate în antioxidanți pentru a va menține pielea frumoasă și sănătoasă.
 • Nu uitați de somnul de frumusețe
  Somnul are un aport foarte important pentru că odihna optimă va ajută ca pielea să radieze de frumusețe. Corpul are nevoie de minim 8 ore de somn pe noapte pentru a se reface.
 • Renunțați la fumat
  Fumatul distruge aspectul mătăsos al pielii și o face să fie lipsită de strălucire. În plus, acest viciu duce la îmbătrânirea prematură a pielii.
Citeste si:  Tu știi ce este, de fapt, yoga?
Articolul precedentCum să asortați bijuteriile cu nuanța hainelor?
Articolul următorTunsori în tendințe în anul 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau