Cititul în palmă, cea mai populară metodă care dezvăluie destinul

Cititul în palmă prezice viitorul. Este o practică des întâlnită peste tot în lume care oferă indicații clare despre viață. Liniile imprimate în palmă spun multe despre destinul propriu. Chiar și lungimea degetelor și forma mâinilor dezvăluie personalitatea fiecăruia.

 

Cititul în palmă este o metodă simplă dacă acordați atenția cuvenită celor 7 linii care va ghidează destinul. Aflați taina vieții ținând cont de aceste sfaturi.

Citiți oricare mână, dreaptă sau stângă după cum doriți. Mâna dreaptă reprezintă viața iar stânga arată relațiile personale. Țineți mâna sub o lampă pentru a vedea totul mai clar. Nu toate liniile sunt foarte evidente iar acest lucru indică faptul că o linie mai puțin proeminentă necesită mai multă muncă, iar una profundă arată partea puternică. Cititul în palmă provine din India și s-a răspândit rapid în toată lumea.

Haideți să vedem care sunt cele 7 linii din palmă și semnificațiile lor:

1. Linia vieții

Linia vieții este cea care începe între degetul mare și degetul arătător și continuă spre încheietura mâinii, având forma unui arc. Aceasta dezvăluie forța fizică. O linie lungă indică condițiile de sănătate.  O linie groasă arată că sunteți foarte rezistenți și rar cădeți pradă bolii. O linie slabă sau ruptă indică faptul că sunteți predispuși la stres și va confruntați cu ceva probleme de sănătate.

2. Linia Destinului

Citeste si:  Cum previ retenția de apă în organism


Linia Destinului pornește de la baza palmei sau din centru și se întinde spre partea inferioară a degetului mijlociu. Aceasta arată capacitatea minții și felul în care va controlați soarta.
O linie îngroșată și dreaptă indică capacitatea de dezvoltare iar dacă aveți o line foarte subțire, aproape inexistentă arată că sunteți foarte dependent.
Dacă apar două sau mai multe linii care pornesc din puncte diferite, sunteți cei mai fericiți. Acestea dezvăluie faptul că aveți un potențial real de a reuși în viață și șanse mari de a va bucura din plin de fiecare zi.

3. Linia inimii

Linia inimii începe în partea de jos a degetului mic și se îndreaptă spre degetul arătător. Aceasta dezvăluie dorința de iubire și afectivitate. Linia inimii vorbește mult despre perioada în care sunteți îndrăgostit. În cele mai multe cazuri, această linie se oprește în centrul indexului și degetului mijlociu și arată stabilitate în dragoste.
Dacă este departe de degetul mic înseamnă că știți cum să obțineți ceea ce vă doriți în dragoste iar dacă este mai aproape de degetul mic înseamnă că vă deschideți greu inima dar când iubiți o faceți cu intesitate maximă.

4. Linia Capului


Linia Capului se întinde deasupra liniei vieții, între degetul arătător și cel mare. Aceasta arată puterea creierului și capacitatea de inspirație, acționând asupra modului de gândire.
Dacă se suprapune cu Linia Vieții înseamnă că sunteți nesiguri și negativiști. Iar dacă se suprapune doar în anume părți indică un sentiment de stabilitate.Linia lungă indică dependența iar 2 linii care pornesc din locuri diferite arată că sunteți foarte inteligenți.

Citeste si:  Travaliul: durerea care naște viață

5. Linia Dragostei


Linia Dragostei începe de la baza liniei destinului și indică abilitatea de a fi iubit și popular dar și forța abilităților de comunicare. Dacă aveți două sau mai multe linii înseamnă că sunteți irezistibili și foarte populari. O linie proeminentă și dreaptă arată că sunteți foarte iubit de către partener sau partenera. Dacă nu aveți nici o linie sau este foarte subțire înseamnă că trebuie să faceți mari eforturi pentru a fi iubit.

6. Linia Banilor


Linia Banilor, se află sub degetul arătător. O linie lungă indică faptul că nu aveți deloc grija banilor iar dacă nu există nici o linie sau una foarte scurtă înseamnă că banii nu sunt neapărat o prioritate. Mai multe linii scurte arată că sunteți neglijent cu banii.

7. Linia Căsătoriei


Această linie arată dacă vreți să vă căsătoriți sau dacă aveți un mariaj bun. Cu cât linia este poziționată mai în sus, cu atât sunteți mai fericit. Dacă linia se deplasează în jos apar probleme în căsnicie iar aceasta nu pare să fie o prioritate pentru voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau