Grâul verde are proprietăți uimitoare și vă ajută să faceți față cu bine crizelor de anxietate și depresiei.
Sucul de grâu verde este o băutură extrem de eficientă, un aliat excelent cu efect imediat în detoxificarea organismului. Acesta face minuni atât pentru psihic cât și pentru corp. Bucurați-va de beneficiile grâului verde și o stare bună de sănătate.

Grâul verde și-a făcut remarcate proprietățile de mii și mii de ani iar numeroase cercetări realizate de-a lungul timpului au adus în atenția consumatorilor calitățile sale miraculoase. Cu ajutorul acestei băuturi puteți lupta împotriva diferitelor afecțiuni, în mod natural.

Această băutură mai este numită și „sângele verde” și are un aport bogat în clorofilă, și-anume un procent de 70%. În acest fel se observă că sângele verde are o structura asemănătoare sângelui uman.

Acesta are un rol important în reducerea anemiei, înnoiește sângele și oxigenează foarte bine corpul. Sucul obținut din iarbă de grâu reduce tensiunea, are efect antiseptic și poate trata ulcerele varicoase și infecțiile vaginale.
Conține minerale alcaline, ceea ce înseamnă că împiedică formarea de celule tumorale.

Citeste si:  Sfaturi pentru o viaţă sănătoasă

Aspectul cel mai important este că sucul de grâu conține peste 100 de elemente necesare bunei funcționari a organismului uman. Acesta reglează glicemia și previne constipația. Nu neglijați beneficiile grâului verde ci faceți un suc de grâu pe care să îl consumați regulat pentru a combate diverse afecțiuni.

Puneți semințele de grâu la înmuiat, pentru o zi și o noapte apoi scurgeți-le și lăsați-le la lumină. Udați-le de 3 ori pe zi și veți vedea ca vor încolți rapid. Plantați semințele și recoltați planta când are o înălțime de 10-15 cm. Folosiți un storcător cu presare la rece iar sucul rezultat trebuie consumat în maxim 15 minute după preparare. Nu congelați sucul pentru ca își pierde din valorile nutritive.

La început consumați doar câte o linguriță de suc, apoi măriți doza până la maxim patru linguri. Beți sucul de grâu verde pe stomacul gol și puteți face această cură cu suc de iarbă de grâu pentru cât timp doriți. Veți simți imediat beneficiile grâului verde iar corpul ca avea din nou un plus de energie.

Citeste si:  Credința și educația sunt daruri de preț pentru copii

Consumul de suc de grâu verde are efecte miraculoase și aduce un plus de vitalitate organismului. Dacă faceți această cură fiți atenți să consumați o cantitate graduală de suc pentru că este foarte concentrat.

Iar dacă la începutul curei aveți dureri de cap, stări de greață și simțiți moleșeală și transpirație excesivă acestea sunt stări datorate eliminării toxinelor din corp. Durează puțin timp până ce corpul se va obișnui însă este foarte important să vă detoxificați organismul din când în când.

Urmați o cură cu suc de grâu verde pentru cel puțin 2 sau 3 săptămâni pentru un efect wow. În această perioada organismul va scăpa de toxine și vă veți simți mult mai bine.
Sucul poate fi administrat atât copiilor, cât și adulților. Bucurați-vă de efectele miraculoase ale sucului de grâu verde și scăpați de rezidurile nedorite din corp. În acest fel veți lupta eficient în lupta kilogramelor în plus și veți avea o stare de sănătate de invidiat.

Articolul precedentCum să decorați casa în stil Feng Shui?
Articolul următorCum puteți să va faceți singură o rochie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau