Advertismentanswear.ro

Florile…un cuvânt des întâlnit în diferite situații. Florile se dăruiesc în semn de apreciere și respect, în semn de iubire, în semn de rămas bun atunci când un suflet drag părăsește această lume. Florile îmbracă diverse forme și culori iar mirosul lor îți răsfață simțurile și îți deschid sufletul. O floare delicată cu un parfum îmbietor pare că te trezește la viață dintr-o simplă privire. Florile reprezintă esență parfumurilor, cremelor și gelurilor de dus cu care ne răsfățăm zi de zi, prin urmare florile sunt cele care ne fac viață mult mai frumoasă.

Indiferent de anotimp florile sunt prezente atât în grădini și jardiniere cât și în florarii. Dacă ești o iubitoare de flori, cu siguranță te regăsești printre cuvintele mele. Fie că stai la casă sau la bloc există o mulțime de posibilități de a aranja cât mai frumos florile pentru a da bine la Feng Shui. Pune flori în geam de diferite mărimi și culori și formează un decor multicolor sau fă un aranjament discret dar original. Și nu uita de cactus, acesta atrage energiile negative și realizează un echilibru perfect între flori.

Citeste si:  Cele 4 stiluri de parenting. Tu ce fel de părinte ești?

Mari sau mici, roșii, galbene, portocalii sau albastre, toate sunt absolut minunate. Cât de darnică a fost natura cu noi să ne ofere toate aceste minunății care să ne încânte privirile? Câtă imaginație a avut divinitatea să creeze așa o mare diversitate de flori care să ne îmbogățească sufletul și să ne facă mai buni? Atunci când dăruiești o floare îți scoți la iveală latura sensibilă în mod natural iar atunci când primești o floare te bucuri din plin de gestul celui care a avut această idee.

Zambile, lalele, liliac, trandafiri și gladiole îmbogățesc grădinile primăvara și vara și realizează o armonie estetică de invidiat. Unele flori atrag prin finețe și gingășie altele sunt mult mai impunătoare însă indiferent cum ar fi, acestea sensibilizează în orice circumstanțe.

Citeste si:  Exercitii fizice statice... pentru lenesi

Unele flori exprimă gelozie, altele iubire iar altele interes. Dacă preferi trandafirii roșii înseamnă că ești un împătimit al iubirii iar dacă îți plac mai mult narcisele sau gladiolele galbene înseamnă că vrei să cucerești. Florile de culoare închisă se potrivesc mai mult celor cu o atitudine mai serioasă.

Nu trebuie să ții cont de toate aceste criterii atunci când vrei să dăruiești o floare, pentru că acest lucru nu este general valabil. Ca și în viața de zi cu zi, există și excepții. Important este să te lași cuprins de frumusețea florilor și să te bucuri de moment. Gândește-te că pentru a-ți răsfăța privirea cu un boboc în floare trebuie să aștepți un an de zile de aceea bucuria este și mai mare și merită să fie trăită din plin.

answear.ro
Articolul precedentAmenajează-ți casa cât mai frumos – iata ce am facut eu
Articolul următorCălătorește și îmbogățește-ți sufletul – la ce sunt bune calatoriile?

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau