Advertismentanswear.ro

Dacă simți că relația voastră nu mai este cum era cândva, iar ceea ce îți spune inima este că partenerul te înșală, primul lucru pe care ar trebui să îl faci este să discuți cu el. În cazul în care nu vrei să te arunci într-o astfel de discuție pentru că nu știi dacă intuiția ta e bună, uite care sunt cele mai frecvente semne că, într-adevăr, partenerul tău este posibil să te înșele.

Se ascunde

Atunci când cineva face ceva greșit, este normal să ascundă acest lucru. Dacă partenerul tău te înșală, acesta va începe să aibă secrete față de tine. Este posibil să își țină telefonul doar la el, să-l pună pe silent, să-și schimbe parolele și alte asemenea lucruri. Este posibil ca el să își facă prieteni noi, pe care tu nu îi cunoști și cu care el nu se grăbește să îți facă cunoștință.

Citeste si:  De ce mă simt obosit tot timpul?

Întârzie

Dacă partenerul tău brusc, a început să întârzie de la muncă și să găsească diverse pretexte pentru a pleca singur de acasă, este posibil să facă acest lucru din cauza că cineva s-a băgat între voi doi.

De nicăieri, poate apărea o pasiune pentru pescuit, alergat, fotbal și diverse astfel de activități, la care nu va vrea să te ia și pe tine și unde va merge foarte des.

Te evită

Dacă comportamentului partenerul și atitudinea sa față de tine s-au schimbat, fară să existe alte probleme în familie, este clar că ceva se întâmplă. Faptul că nu mai are timp pentru tine, cu nu te mai dorește în pat sau că te evită, pur și simplu, poate fi un semn că îți pune coarne.

Trece de la o extremă la alta

Dacă astăzi partenerul te ignoră, mâine te complimentează și îți aduce flori, iar poimâine iar te ignoră sau chiar caută motive de ceartă, este posibil ca în ziua în care s-a purtat frumos cu tine, motivul să fie vinovăția.

Citeste si:  Prăjitura în 3 culori- aspectuoasă și apetisantă

Atunci când cel de lângă tine îți greșește, el se simte vinovat, de unde și aceste gesturi și fluctuații de comportament.

Nu îți mai este alături

La nevoie, prietenul se cunoaște, dar la fel și partenerul. Atunci când nu îl mai preocupă problemele, sentimentele și durerile tale, probabil mintea lui este în altă parte. Mintea, dar poate și inima.

După o confruntare, deseori, cel care a înșelat, cere a doua șansă. În acest caz, trebuie să te gândești foarte bine și să pui în balanță avantajele, dezavantajele, să analizezi foarte bine situația ca să nu ai nici un regret în privința deciziei. Cel mai bine este să-ți iei timp de gândire, înainte de hotărârea finală și, mai presus de toate, trebuie să fii atentă la sentimentele tale.

answear.ro
Articolul precedentCum să faceți înțărcarea mai ușoară
Articolul următor3 Masti hidratante si 2 trucuri utile care iti mentin parul sanatos in sezonul cald

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau