Metode naturale pentru buze mai frumoase şi mai roşii

Cine nu vrea să aibă buzele mai roşii. Sigur, poţi rezolva problema cu un ruj sau un balsam de buze, însă poţi apela şi la câteva remedii naturale pentru buze roşii.

Aşa că iată câteva trucuri prin care să te bucuri de buze mai roşii, dar şi mai frumoase într-un mod natural:

1. Scapă de pielea uscată de pe buze cu un scrub natural. Amestecă o linguriţă de miere cu nişte zahăr brun şi aplică acest scrub natural pe buze. Masează cu mişcări circulare şi apoi clăteşte-te cu apă călduţă. Poţi de asemenea să foloseşti ca scrub natural, o periuţă de dinţi curată pentru a scăpa de buzele uscate. Ai grijă să nu apeşi foarte tare şi la final clăteşte-te cu apă caldă. Acest procedeu va îmbunătăţi circulaţia, astfel că vei obţine buze mai roşii în mod natural. Desigur efectul nu va fi de foarte lungă durată.

Citeste si:  4 lucruri incredibile care se vor întâmpla în corpul tău dacă vei consuma sare de Himalaya în fiecare zi

2. Foloseşte ulei de cocos, de migdale sau de măsline pentru buze mai moi. Aplică uleiul pe buze peste noapte şi clăteşte-te a doua zi de dimineaţă.

3. O metodă naturală pentru buze mai pline, este cea care presupune aplicarea pe buze a unui amestec format dintr-un sfert de linguriţă de scorţişoară pudră, amestecată cu puţin ulei de măsline. Lasă amestecul să acţioneze câteva minute şi clăteşte-te .

4. Înmoaie o bucăţică de vată într-un suc natural de culoare roşie, cum ar fi cel de căpşune, merişoare sau cireşe. Tamponează-ţi buzele cu acel suc, lasă-l să se usuce şi la final foloseşte un balsam de buze.

Citeste si:  Trucuri simple de machiaj că să arăți superb

5. Freacă-ţi buzele cu o bucată de sfeclă roşie. Aşteaptă să se usuce şi apoi foloseşte un balsam de buze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau