Cuvântul „fals” este un cuvânt complicat de frumos. Este utilizat cu egală autoritate de către elevi şi contabili, bijutieri şi filozofi. Si este plin de contradicţii.

În sport, acest cuvânt se foloseşte când vine vorba despre o mişcare proastă, un instrument sau un dispozitiv. Când vine vorba însă de o femeie, altfel se înţeleg lucrurile: o femeie cu un piept mai crescut are pretenţia să i se acorde mai multă atenţie. Nu este tot timpul vorba de mărime în acest caz, este vorba de atitudine. Această provocare este bine-venită în rândul bărbaţilor.

Implanturile de calitatea superioară arată mai mult decât reale; cu alte cuvinte, au un aspect miraculos şi animat – ferme, ridicate şi cu forme bine conturate. Cuvântul care îţi vine în mine este „incredibil”. Implanturile ieftine, pe de altă parte, sunt dureroase şi arată de parcă ar fi animate. Ele fac sânii să arate precum nişte părţi anexate corpului. Pielea este întinsă prea tare, dând aspectul de coajă de portocală. Cu siguranţă bărbaţii cărora nu le pasă de mărimea bustului la o primă vedere, în sinea lor adoră de fapt un bust mai bine pus în valoare la o femeie.

Citeste si:  Retete din ingrediente naturale pentru stoparea petelor pigmentare

În situaţia în care te indimidează ideea de a avea sânii mai mari, două lucruri sunt sigure: tot timpul vei simţi implanturile, şi acest lucru va duce la senzaţia că cineva ţi-a umflat bustul cu pompa, o senzaţie ciudată ce-i drept. Orice bărbat care a avut parte de o partidă de dans, îţi va spune că implanturile sunt o experienţă tactilă diferită în mod incontestabil. Adevărul stă în atingere.

Alţi bărbaţi se dau în vânt după acest fenomen, numai gândindu-se la ideea unui bust mărit. Dormind alături de o femeie ce are implanturi, pentru ei, acest lucru reprezintă o adevărată realizare, deşi nu se ştie dacă s-au plâns vreodată de avantajele sau dezavantajele acestui aspect. Un bărbat spune că „implanturile sunt ca femeile, toate sunt diferite.” Pentru cei mai mulţi dintre bărbaţi, conştiinţa de sine în ceea ce priveşte implanturile mamare sunt un fapt remarcabil, oferindu-le un sentiment de dăruire.

Citeste si:  Acidul salicilic: Ingredientul care te scapa de acnee si curata in profunzime

Într-un sondaj de opinie realizat pe baza acestui subiect, un bărbat a mărturisit în legătură cu partenera sa, că : „Implanturile au rezolvat ceva pentru ea, nu pentru mine. A decis să decurgă la acest fapt. S-a schimbat ceva în ea. A făcut lucrurile mai bune pentru ea, şi implicit pentru amândoi. Partea cea mai bună este că ea se simte mai mult decât o simplă femeie, e ceva ce o împlineşte.”

Articolul precedentMancare de ardei gras
Articolul următorCe spune tenul tău despre tine?

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau