Această mască făcută în casă va face mătreaţa să fie de domeniul trecutului

Cu toţii cunoaştem beneficiile consumului de ouă, dar ştiai că ouăle pot fi folosite cu rezultate spectaculoase în îmbunătăţirea felului în care arăţi, te simţi şi a sănătăţii părului şi scalpului? Gălbenuşurile sunt eliminate de obicei deoarece au un miros neplăcut şi pentru că de fapt albuşurile sunt cele care conţin vitaminele esenţiale, mineralele şi proteinele necesare pentru a avea un păr lung şi sănătos. Iată de ce trebuie să încerci şi tu aceste măşti miraculoase pentru un păr minunat

2Masca pentru păr gras

Dacă ai părul gras, este cu atât mai important să nu foloseşti gălbenuşul, deoarece acesta conţine multe grăsimi. Masca cu albuş te va ajuta să scapi de grăsimea de pe păr şi îl va face mai moale şi mai strălucitor.
Ingrediente:
• 1 sau două albuşuri
• 1 linguriţă de ulei de măsline
Separă albuşurile de la unul sau două ouă, în funcţie de cât de des ai părul. Mixează albuşurile cu uleiul de măsline până când obţii un amestec uniform. Aplică masca pe păr, acoperă-ţi-l cu o mască de duş şi lasă să acţioneze pentru o oră, sau mai mult dacă ai un păr cu fir gros. Clăteşte părul cu apă caldă, nu fierbinte şi şamponează pentru a elimina orice miros neplăcut.

Citeste si:  4 lucruri incredibile care se vor întâmpla în corpul tău dacă vei consuma sare de Himalaya în fiecare zi

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau